Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.05.2015.

12:07

Šavi u suzama: Hvala, nije gotovo

Legendarni fudbaler Barselone Šavi Ernandes zahvalio se svima posle svoje poslednje utakmice u dresu Katalonaca na Nou Kamp.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Getty Images

On će posle 24 godine napustiti klub i karijeru nastaviti u katarskom Al Sadu.

“Hvala vam na svemu. Učinili ste me najsrećnijom osobom na svetu. Sada i prethodnioh 17 sezona. Mi smo najbolji, bez obzira šta drugi pričaju.”

Barselona je osvojila Primeru, a bori se z ajoš dva trogeja, Ligu šampiona sa Juventusom i Kup kralja sa Atletik Bilbaoom.

Šavi je na oproštaju pred skoro 100.000 navijača igrao od prvog minuta i poneo kapitensku traku. Razvijen je transparent "Hvala Šavi", a počast su mu odali i igrači gostiju Deportiva, koji su napravili špalir prilikom ulaska fudbalera Barselone na teren.

“Želim da se zahvalim svojoj ženi, roditeljima i prijateljima. Bezuslovno ste me podržavali. Vidimo se za dve nedelje, još nije gotovo jer želimo da osvojimo sve i tada ćemo se pozdraviti. Živela Barselona i Katalonija”, poručio je 35-godišnji vezista.

Njegov dugogodišnji partner u veznom redu Barselone i reprezentacije Španije Andres Inijesta odao je počast svom saigraču.

“Ovo je poseban dan, ali mi želimo da osvojimo i Ligu šampiona i Kup. Želimo da zajedno sa tobom slavimo ovde sedmog juna. Bila je privilegija igrati sa tobom. Hvala ti mnogo za sve ove godine”, emotivan je bio Inijesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve