Nova vest
Fudbal

Subota, 23.05.2015.

20:58

Vučelić: Karadžić je u Skupštini

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić demantovao je informaciju da je predsednik FSS Tomislav Karadžić ostao bez mesta u Skupštini Saveza.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: StarSport

Prvi čovek srpskog fudbala je navodno ostao bez pozicije u Skupštini FSS jer je FS Vojvodine zamenio svoje delegate, među kojima je bio i Karadžić.

Međutim, Vučelić ističe da je Karadžić i dalje član Skupštine FSS kao predstavnik Paartizana, te ujedno dovodi u pitanje legalnost odluke FSV.

Saopštenje Milorada Vučelića prenosimo u celosti:

"Nije nam poznato da li je odluka FSV pravno valjana i da li je poštovana neophodna procedura. Nezavisno od toga, ističemo da će Tomislav Karadžić imati mesto u Skupštini FSS kao predstavnik FK Partizan, čiji je predsednik bio 2007. i 2008. godine.

O radu FSS i njegovog predsednika treba raspravljati na osnovu činjenica i objektivne analize, u skladu sa interesima fudbalskog sporta, bez klubaškog i ličnog pristupa.

Nevezano od te rasprave, smatramo apsolutno neprihvatljivim da se uskraćuje članstvo u Skupštini FSS predsedniku te organizacije, višedecenijskom fudbalskom radniku i članu fudbalske organizacije.

Takav čin može samo da govori da njegovi autori objektivnu i demokratsku raspravu o stanju u fudbalskoj organizaciji žele da izbegnu",
navodi se u saopštenju koje je potpisao potpredsednik srpskog šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve