Nova vest
Fudbal

Subota, 23.05.2015.

11:22

Krunić: Ne razmišljamo o baražu

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je pred poslednju utakmicu Superlige protiv OFK Beograda da je njegovom timu pobeda imperatv i da ne razmišlja o baražu.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

"Imamo priliku da pobedimo pred svjom publikom", rekao je Krunić na konferenciji za medije.

On je ocenio da OFK ima dobru i mladu ekipu, "najmladju u Superligi", ali da su pokazali da mogu da igraju sa svakim i da pobede svakoga.

"Nije nas išlo poslednjih utakmica, u krizi smo, pokušavali smo na sve načine i nismo uspeli", rekao je Krunić, objašnjavajući slab plasman kluba.

On je dodao da ekipa mora da pokaže koliko zaista vredi u teškim trenucima za klub.

"Moramo da uradimo sve da Jagodina ostane u Superligi", istakao je Krunić.

Kapitan ekipe Aleksandar Filipović ocenio je da Jagodina ima šanse da u nedelju pokaže šta zna i da izbegne baraž.

Prvotimac Jagodine Dušan Martinović istakao je da niko u klubu "sigurno nije zadovoljn ovom sezonom i plasmanom na tebeli".

"Ostala je ta poslednja utakmica koja je za nas igrače možda i najbitnija utakmica u karijeri. Svi smo svesni u kakvoj se situaciji nalazimo i nema opravdanja – moramo ući u utakmicu maksimalno angažovano, kako bi osvojili tri boda", rekao je Martinović.

Utakmica između Jagodine i OFK Beograda igra se u nedelju na Gradskom stadionu od 17 sati, a Uprava kluba je odlučila da ulaz bude slobodan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve