Nova vest
Fudbal

Petak, 22.05.2015.

21:22

Nejmar: Brazil biće opet najbolji

Brazilac Nejmar istakao je da je Dunga pravi izbor na mestu selektora i poručio da nacionalni tim može da vrati u vrh svetskog fudbala.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Beta/AP Photo

Petostruki svetski prvaci nanizali su osam pobeda u prijateljskim utakmicama, uoči Kopa Amerike koji se igra sledećeg meseca u Čileu.

"Brazil ima sjajan tim i možemo da zauzmemo prvo mesto na svakom turniru. Ako nastavimo da treniramo dobro kao do sada, i da slušamo savete trenera nema sumnje da ćemo ponovo biti najbolji", izjavio je 23-godišnji napadač za brazilski Rekord.

Barselonin as je, otkako je preuzeo kapitensku traku, u osam utakmica zabeležio je isto toliko pogodaka, a ove sezone efikasan je i u dresu Barselone gde je postigao 37 golova u svim takmičenjima.

Nejmara pre Kopa Amerika čeka i finale Lige šampiona protiv Juventusa 6. juna u Berlinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve