Nova vest
Fudbal

Petak, 22.05.2015.

21:00

Van Gal: Verujem da De Hea ostaje

Menadžer Mančester Junajteda Luj Van Gal uveren je da će golman David de Hea ostati u klubu, uprkos tome što je Real ozbiljno zainteresovan za njega.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Beta/AP Photo

Dvadesetčetvorogodišnji De Hea koji je već viđen kao savršena zamena za Ikera Kasiljasa, imao je odličnu sezonu i u sredu je osvojio nagradu za najboljeg igrača Junajteda.

Van Gal je na konferenciji za novinare pred poslednju utakmicu sezone u Premijer ligi sa Halom u nedelju, naglasio da De Hea još nije spakovao kofere.

"Verujem da će De Hea ostati u klubu. Želim da on brani na utakmici protiv Hala, jer je neophodno da izvedem najjači sastav", rekao je Van Gal.

On je dodao da je De Hea u petak trenirao prvi put, ali da i dalje ima problem sa povredom.

Halu je neophodna pobeda protiv Junajteda - ali i neuspeh Njukasla u susretu sa Vest Hemom, kako bi opstao u Premijer ligi.

Holandaski stručnjak je istakao da Junajted, koji sezonu završava na četvrtom mestu, mora da sačuva svoj imidž .

"Uvek imamo isti pristup utakmici. Moramo da odbranimo svoj imidž i da damo sve od sebe u predstojećem meču", rekao je Van Gal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve