Nova vest
Fudbal

Petak, 22.05.2015.

19:47

FSS: Nismo obavešteni o smenama

Fudbalski savez Srbije saopštio je da nije zvanično informisan o odlukama donesenim na sednici Izvršnog odbora FSV, već samo preko medija.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Iz Saveza ističu da će obavestiti javnost o stavu povodom tih odluka kada zvanično budu obavešteni i istakli da je Izvršni odbor niža instanca u odnosu na Skupšitnu.

Fudbalski savez Vojvodine izmenio je sastav svog Izvršnog odbora i zamenio svoje delegate u Fudbalskom savezu Srbije, među kojima je i predsednik Saveza Tomislav Karadžić.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"U popodnevnim satima čelnici Fudbalskog saveza Srbije su nazvanično informisani o određenim zaključcima donesenim na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Vojvodine, održane 22. maja 2015. godine u Novom Sadu. Rukovodstvo FS Srbije je o pomenutim zaključcima obavešteno isključivo putem sredstava javnog informisanja.

Kada FS Srbije na zvaničan način bude obavešten o donesenim zaključcima i po proveri njihove legitimnosti i statutarnosti, obavestićemo javnost o stavu domaće organizacije. Naglašavamo da su današnji zaključci u potpunoj suprotnosti sa prošlonedeljnom odlukom članova Skupštine FS Vojvodine, koji su jednoglasno glasali protiv prevremenih izbora na nivou FS Srbije. Podsećamo da su odluke vrhovnog organa - Skupštine, obavezujuće za sve članove i sve organe, a Izvršni odbor je niža instanca u radu i odlučivanju, čiji je jedan od primarnih zadataka sprovođenje odluka Skupštine."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve