Nova vest
Fudbal

Petak, 22.05.2015.

19:29

"Istorijska sezona za Čukarički"

Trener Čukaričkog Vladan Milojevic rekao je uoči utakmice protiv Spartaka u poslednjem kolu Superlige da je iza njegove ekipe najbolja sezona u istoriji kluba.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Starsport

Čukarički je u sredu pobedio Partizan (1:0) u finalu Kupa Srbije i osvojio prvi trofej od osnivanja kluba 1926. godine.

"Utakmica sa Spartakom je poslednja u takmičarskoj sezoni i posle osvajanja Kupa mogu da kažem da je najbolja sezona u istoriji Čukaričkog. Aktuelni sastav je ispisao stranice istorije kluba", rekao je Milojević na konferenciji za medije.

On je dodao da očekuje težak meč protiv Spartaka, posebno jer su Subotičani pod imperativom pobede kako bi izbegli plasman u baraž.

"Nece biti laka utakmica, respektujemo Spartak kao ekipu. Na domaćem terenu igraju kvalitetno, a mi ćemo učiniti sve da zatvorimo sezonu kao što smo počeli."

Milojevic je naveo će utakmicu zbog suspenzije propustiti Nikola Janković, kao i Staniša Mandić koji se priključio omladinskoj reprezentaciji Srbije na Novom Zelandu.

Mladi fudbaler Andrija Pavlović izjavio je da se nada pobedi protiv Spartaka kako bi ekipa na pravi način završila sezonu.

"Ubeđen sam da imamo jedan od najboljih timova u ligi i veliko je zadovoljstvo biti deo ekipe. Uz dobar pristup ne bi trebalo da imamo problema u Subotici", zaključio je Pavlović.

Utakmica 30. kola Superlige između Spartaka i Čukaričkog igra se u nedelju od 17 sati na stadionu u Subotici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve