Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.05.2015.

22:14

Benites menja Ančelotija u Realu?

Trener Napolija Rafael Benites glavni je kandidat da zameni Karla Ančelotija na klupi madridskog Reala, prenose brojni mediji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Salvatore Laporta

Očekuje se da će Ančeloti napustiti svoju funkciju posle utakmice sa Hetafeom na zatvaranju sezone u Primeri, koju će, inače, propustiti zbog suspenzije.

Kako piše BBC, pregovori između dve strane su već započeti, pošto Benitesu ugovor sa Napolijem ističe sledećeg meseca, ali za sada nije postignut dogovor.

Ranije tokom dana, prvi čovek Napolija najavio je takav rasplet. Benitesa bi na klupi Napolija trebalo da zameni srpski stručnjak Siniša Mihajlović.

Pored Reala, za Benitesa je interesovanje pokazao i Vest Hem.

Benites je trenersku karijeru započeo na klupi B tima Reala, a takođe je vodio i Valjadolid, Osasunu, Ekstremaduru, Tenerife, Valensiju, Inter, Liverpul i Čelsi.

Najveći uspeh osvojio je sa Liverpulom, sa kojim je osvojio Ligu šampiona 2005. godine, dok je sa Čelsijem došao do trofeja u Ligi Evrope 2013. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve