Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.05.2015.

19:14

Zaneti: Stanković je dobrodošao

Potpredsednik Intera Havijer Zaneti rekao je da je Dejan Stanković dobrodošao da se vrati u milanski tim i postane pomoćnik treneru Robertu Mančiniju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Italijanski mediji preneli su da će se na kraju sezone Stanković vratiti među ’Nerazure’, pošto je debitansku sezonu kao trener počeo u Udinezeu u radu sa Andreom Stramačonijem.

Dejan može da prenese svoje iskustvo i veliko znanje. On dobro poznaje Manćinija i više je nego dobrodošao“, rekao je Zaneti za „Gazetu delo Sport“.

Stanković je za Inter od januara 2004. do 2013. godine, kada je završio karijeru, odigrao 321 utakmicu i postigao 41 gol.

Najveći uspeh sa Interom postigao je u sezoni 2009/2010 kada je osvojio ’triplu krunu’ - Seriju A, Ligu šampiona i Kup Italije, a pored toga ima još četiri titule u Seriji A, tri nacionalna Kupa, četiri Supekupa Italije i Svetsko klupsko prvenstvo.

Stanković je tokom blistave karijere igrao još za Crvenu zvezdu i Lacio, dok je za reprezentaciju Srbije odigrao rekordne 103 utakmice i postigao 15 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve