Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.05.2015.

22:54

Masćerano: Mesija nemoguće opisati

Defanzivac Barselona Havijer Masćerano istakao je da je to što njegov tim ima Lionela Mesija dovoljna prednost pred revanš u Minhenu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Katalonci su zahvaljujući Argentincu nadigrali Bajern 3:0 u prvom meču polufinala Lige šampiona. Mesi je bio dvostruki strelac i asistent.

"Imamo Mesija, pa smo u prednosti, zar ne? Bila je veoma tesna utakmica, ali igrali smo našu igru. Znamo da će biti teško u Nemačkoj, ali imamo dobru prednost. Ništa nije gotovo, moramo isto igrati", rekao je Masćerano.

Bajern je odolevao 77 minuta na Nou Kampu, da bi Mesi u roku od 180 sekundi srušio Bavarce.

"Kada igrač visok presing mnogo rizikuješ, a mi imamo mnogo igrača koji mogu da te kazne. Mesi je igrač koga je nemoguće opisati", zaključio je Masćerano.

Samo o Mesiju je posle velike pobede pričao i štoper Barse Đerar Pike.

"Nemoguće je zaustaviti Mesija, dao je dva fantastična gola. Mnogo smo srećni što ga imamo. Idemo u Minhen da postignemo gol i pobedimo, to je jedino što Barsa zna da radi", rekao je Pike.

Barselona je dominirala tokom većeg dela meča, propuštala sjajne šanse u prvom poluvremenu, ali je rivala slomila tek u poslednjih 15-ak minuta.

"Mislim da smo odigrali senzacionalno. Odlično smo se branili, mislim da Bajern nije imao šut u okvir gola za 90 minuta. Iskoristili smo najveći deo njihovih slabih tačaka. Znali smo da će biti momenata na meču kada nećemo imati loptu, što nam ne prija, kao i da je Nojer sjajan. Fantastično je odbranio šut Suaresa", istakao je defanzivac Barselone.

Revanš u Minhenu je 12. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve