Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.05.2015.

17:39

Zvezda: Nema ponuda za Jovića

Vršilac dužnosti sportskog direktora Crvene zvezde Blažo Raosavljević demantovao je pisanje portugalskih medija o ponudama za napadača Luku Jovića.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images
foto: StarSport

Kako su preneli tamošnji mediji, Porto je navodno ponudio 5 miliona evra za polovinu ugovora, a neki navode da je za Jovića zainteresovana i Benfika.

"Mi takvu ponudu za Jovića nismo dobili. Odavno za njega postoji veliko interesovanje, ali on je, uz Jovanovića, Ristića, Grujića, Avramovskog, jedan od igrača na kojima gradimo tim za budućnost", rekao je Raosavljević.

Ipak, čelnik crveno-belih nije zatvorio vrata mogućnosti da klub proda nekog od svojih talenata.

"U životu postoje i ponude koje se ne odbijaju. Ako se neka takva pojavi, na klubu je da je prihvati ili odbije", dodao je Raosavljević u izjavi za "Večernje novosti".

Evropski mediji već mesecima spekulišu o interesovanju najvećih evropskih klubova, navodno ga prate Arsenal, Atletiko Madrid, Totenhem, Fiorentina, Ajaks...

U ranijim izjavama čelnici Zvezde su isticali da neće pustiti Jovića, svog najvećeg talenta, da ode ispod 8-10 miliona evra.

Jović ima tek 17 godina, prošle sezone je debitovao za prvi tim Zvezde, a ove je na 21 utakmici postigao 6 golova u Jelen Superligi Srbije, svih šest u poslednjih mesec i po dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve