Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.05.2015.

17:25

"Šestica" Partizana Sremu

Fudbaleri Partizana pobedili su Srem iz Jakova sa 6:1 u kontrolnom meču, a dobra vest za crno-bele je povratak Miroslava Vulićevića.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
partizan.rs

On je odigrao svoj prvi posle 200 dana, tačnije od 147. večitog derbija kada je pokidao prednji ukršteni ligament kolena.

Vulićević je, prema preporuci lekara, na terenu proveo samo pola sata, a za to vreme upisao je dve asistencije. Zamenio ga je bivši prvotimac Partizana Marko Jovanović, koji trenira sa crno-belima.

Na terenu je bio još jedan bivši prvotimac koji ovog proleća trenira sa crno-belima, a to je Milan Smiljanić. Šansa je ukazana i dvojici kadeta, Zlatanoviću i Stefanu Iliću.

Posle dužeg vremena i oporavka od povreda zaigrali su Predrag Luka i Miloš Ostojić. Upravo je Luka bio strelac gola u 11. minutu. Dva puta mrežu je zatresao Kojić, u sedmom i 20. minutu, Đurić je bio precizan u 28, a dva minuta kasnije peti gol postigao je Marković sa 30 metara. Rudan se poslednji upisao u listu strelaca u 61. minutu, a pogodak za Srem postigao je Mrdakvoić u 27. minutu.

Partizan: Lukač, Vulićević (Jovanović 30), Ostojić, Ćirković, Bogosavac, Smiljanić, Marković, Luka, Saša Lukić, Đurić.
Igrali su još: Kljajić, Milenković, Jovanović, Živanović, Jović, Zlatanović, Stefan Ilić, Rudan
Trener: Zoran Lončar

Srem: Bogdanović, Mirkvić, Šoškić, Simunović, Pajković, Jovanović, Belaćević, Radosavljević, Arsenović, Đerić, Mrdaković
Igrali su još: Mišković, Gangolj, Simić, Milošević, Gmizić, Mitrović, Mančić, Bajović, Marković, Kresojević, Sladaković
Trener Bogdan Korak

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve