Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.05.2015.

08:51

Ramos: Užasan meč, ja očajan

Španski reprezentativac Serhio Ramos nije zadovoljan svojim izdanjem u prvom duelu polufinala Lige šampiona protiv Juventusa.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Fudbaleri Juventusa pobedili su na svom terenu ekipu Real Madrida rezultatom 2:1 u prvom meču polufinala Lige šampiona.

Ramos se ponovo se našao u sredini terena kako bi zamenio povređenog Luku Modrića.

„Bila je ovo užasna utakmica, generalno gledano. Igrao sam očajno, ali to me ne brine previše. Verujem treneru Karlu Anćelotiju koji veruje u mene“, istakao je Ramos posle meča.

On je dodao da i pored loše partije njegov tim neće odustati, već će uraditi sve da se domogne novog finala u najelitnijem evropskom takmičenju.

„I dalje je pred nama drugi meč, sve možemo da preokrenemo u našu korist. Na poziciji u sredini terena mora više da se trči, ali ne želim prstom da upirem na bilo čije greške. Nema dileme da ćemo na ’Santjago Bernabeuu’ odigrati bolje, jer nam to neće biti teško. Siguran sam da će se sve promeniti. Odustajanje nije u mojoj prirodi i filozofiji, to jednostavno nije moja DNK“, naglasio je Ramos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve