Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.05.2015.

15:21

Mesi: Pep je mnogo dao Barseloni

Fudbaler Barselone Lionel Mesi otkrio je da nema poseban odnos sa bivšim trenerom Pepom Gvardiolom, koji je nakon odlaska sa ’Nou Kampa’ prešao u Bajern.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Photo by Alex Caparros/Getty Images

Mesi je pod vođstvom Gvardiole postao jedan od najboljih igrača svih vremena, osvojivši dve Lige šampiona i tri Primere.

"Bilo je sjajno dok je bio ovde. Mnogo sam sazreo kao igrač i to je verovatno vreme kada sam najviše napredovao. Imali smo fantastičan odnos kada je bio ovde, ali otkako je otišao video sam ga nekoliko puta", rekao je Mesi na konferenciji za medije.

On veruje da će navijači i svi u klubu sjajno dočekati Gvradiolu na sutrašnjem meču.

"Gvardiola nas poznaje veoma dobro. Imali smo sreće da osvojimo sa njim sve što se moglo osvojiti. Upravo zato verujem da će biti srdačno dočekan. Dao je mnogo klubu u kojem je ponikao, ali navijači će na kraju podržavati klub koji vole", rekao je Mesi.

Mesi smatra da se neće ponoviti polufinale od pre dve godine, kada je Bajern deklasirao Barselonu ukupnim rezultatom 7:0.

"Ovo je izuzetno važna utakmica. Mislim da favorita nema. Obe ekipe imaju sjajne igrače koji su igrali već ovakve utkamice. Važno je da se ostvari dobar rezultat kod kuće. Mi uvek idemo na pobedu i želimo da odemo na revanš sa pozitivnim rezultatom", naglasio je Argentinac.

Prva utakmica polufinala Lige šampiona izmedju Barselone i Bajerna igra se u sredu od 20.45 sati na stadionu ’Nou Kamp’, a revanš je 11. maja na ’Alijanc areni’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve