Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.05.2015.

15:17

Tvitujte sa legendama o LŠ

Kompanija Hajneken pokrenula je akciju "Champion The Match" na Tviteru preko koje možete da komunicirate sa fudbalskim legendama tokom mečeva Lige šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bivši fudbalski asovi večerima kada se odigravaju mečevi završnice najjačeg klupskog takmičenja odgovaraju putem Tvitera na različita pitanja obožavalaca.

U sredu će u centru pažnje biti Aleksandro Nesta, sjajni italijanski defanzivac, koji će vam odgovarati na pitanje uz hešteg #championthematch tokom meča Barselona – Bajern Minhen.

Ljubitelji fudbala iz Srbije saznali su do sada, zašto je omiljeni igrač Ruda Gulita štoper Čelsija Džon Teri, šta Patrik Klajvert misli o današnjem Ajaksu, kako je Džejmi Karager motivisao Jiržija Dudeka pred odbranjene penale u finalu Lige šampiona.

Koji napadač je najviše namučio Rija Ferdinanda u karijeri, kako prijatelji zovu Žeremija, bivšeg igrača Reala iz Madrida, na šta je Klarens Sedorf najviše ponosan i još mnogo interesantnih detalja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve