Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.05.2015.

21:03

Uspela Zvezdina misija u Gračanici

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u prijateljskom susretu u Gračanici istoimeni tamošnji fudbalski klub sa 4:0.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

Utakmica humanitarnog karaktera, odigrana je pred nekoliko hiljada gledalaca u okviru akcije "Igrajmo za bebe na Kosovu". Novac od ulaznica namenjen je porodilištu KBC Priština u Gračanici.

Dvostruki strelac za crveno-bele bio je Nemanja Ivanović. Prvo poluvreme završeno je rezultatom 3:0, pogotkom Nenada Gavrića. Konačan rezultat je u 50. minutu postavio Lazar Trifunčić.

Nenad Lalatović je na raspolaganju imao uglavnom omladince kojima se pridružilo nekoliko iskusnijih fudbalera.

Crvena zvezda je na ovaj susret došla u kombinovanom sastavu.

Pored današnjih strelaca na spisku su bili i Damir Kahriman, Mamadu Mbođ, Vladimir Jovović, Filip Manojlović, Dušan Živković, Marko Mijailović, Miloš Stojanović, Nenad Cvetković, Nikola Jovanović i Nemanja Tošić.

Utakmicu su počeli Manojlović, Mijailović, Mbod, M. Stojanović, Tošić, N. Cvetković, Tufegdžić, Živković, Gavrić, Jovović i Ivanović.

Stručni štab činili su Nenad Lalatović, Dragan Šarac, Srdjan Maksimović, Dejan Purić, Dejan Toševski, Dragan Milanović i Goran Negić, navodi se na sajtu FK Crvena Zvezda.

Bio je ovo prvi odlazak fudbalera Crvene zvezde na Kosovo posle devet godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve