Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.05.2015.

14:46

FK Partizan ima novog sponzora

Maloprodajni lanac tehnike Laptop centar novi je sponzor fudbalskog kluba Partizan.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
partizan.rs

Ugovor sklopljen do kraja sledeće sezone između Laptop centra i FK Partizan potpisali su direktor Laptop centra Stevica Kujundžić i generalni direktor crno-belih Miloš Vazura.

„U korak sa šampionskim ambicijama i rezultatima idemo i ka ostvarenju našeg biznis plana. Ako želimo da pariramo i drugim klubovima u Evropi, ne samo rezultatima već i po načinu rada i infrastrukturi, onda moramo da radimo na tome."

"Naša želja je da Partizan bude moderan klub sa evropskim sistemom rada i menadžmentom", rekao je generalni firektor kluba Miloš Vazura.

Partizan je nedavno potpisao sponzorske ugovore sa kompanijama Ktitor i Cepter.

"Laptop centar će nastojati da svojim iskustvom i tehnološkim znanjem pomogne Partizanu da do kraja ove sezone i tokom cele sledeće godine ostane najbolji u okvirima Srbije, ali i uspešno zakorači na međunarodnu scenu. Potpisivanje ugovora sa Partizanom je velika podrška klubu, ali i ovaj put imamo zajednički cilj da ostanemo najbolji u svojim oblastima", rekao je Stevica Kujundžić, generalni direktor kompanije Laptop centra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve