Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.04.2015.

12:22

Šok u Minhenu, Roben i Leva "out"?

Krilni napadač Bajerna Arjen Roben propustiće ostatak sezone zbog povrede mišića lista, saopštio je minhenski klub.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Roben se povredio na meču polufinala nemačkog Kupa, koji je Bajern izgubio od Borusije iz Dortmunda, a prethodno je pauzirao više od mesec dana zbog povrede trbušnog mišića.

On je u igru ušao u 68. minutu, ali je posle desetak minuta morao da napusti teren i mesto u timu prepusti Mariju Geceu.

Kako je saopšteno, posle lekarskih pregleda utvrđeno je da je Holanđanin tokom pokidao mišić lista leve noge, zbog čega će propustiti ostatak sezone.

Roben je sa 17 golova najbolji strelac Bajerna u Bundesligi ove sezone.

Holandski reprezentativac propustiće polufinalne utakmice Lige šampiona protiv Barselone, a pod znakom pitanja je i nastup Roberta Levandovskog.

Napadač se povredio posle duela sa golmanom Borusije Mičelom Langernakom i odmah je prebačen u bolnicu. Kako je saopštio šampion Nemačke, Levandovski je slomio gornju vilicu i nos i zadobio je potres mozga.

Bajern nije saopštio koliko će Levandovski odsustvovati sa terena, ali je na svom Tviter provilu naveo da "ne može biti gore".

Levandovski će najverovatnije propustiti prvu polufinalnu utakmicu Lige šampiona protiv Barselone, 6. maja.

Trener Bajerna Pep Gvardiola već ne može da računa na Franka Riberija i Davida Alabu, dok povreda Tijaga Alkantare nije ozbiljnije prirode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve