Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.04.2015.

18:50

Kavani želi da napusti Pariz

Urugvajski fudbaler Edinson Kavani želi da na leto napusti Pari Sen Žermen, preneo je francuski list "Parizjen".

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/AP Photo/Emilio Morenatti

Međutim, predsednik kluba Naser Al Kelaifi istakao da PSŽ neće ni razmatrati ponude za tog igrača, a spekuliše se da je Mančester Junajted izdvojio 50 miliona evra.

"Ne bih ni razmatrao takvu ponudu. Edinsonu je potrebno samopouzdanje, ali je sa dva gola protiv Lila dokazao svoj talenat", rekao je Al Kelafi koji je istakao i da će prva zvezda tima Zlatan Ibrahimović ostati na Parku prinčeva.

Kavanija mediji već povezuju sa Juventusom, a pojedini su tvrdili i da je dogovor već postignut. Francuski list navodi i da su, pored Juventusa, za Kavanija zainteresovani Atletiko Madrid i Mančester Junajted.

Neimenovana osoba, bliska fudbaleru, za "Parizjen" je rekla da "nema šanse" da Kavani provede još jednu sezonu u PSŽ ukoliko se situacija ne promeni.

Al Kelafi je nagovestio da su 'Sveci' zainteresovani za fudbalera 'Stare dame' Pola Pogbu.

"Zašto sam se sastao sa Pogbom? Zato što je veliki talenat, Francuz je i iz Pariza je. Njega žele svi veliki klubovi...", naveo je predsednik PSŽ.

Čelnik "svetaca" je demantovao i glasine da će Loran Blan napustiti mesto trenera na kraju tekuće sezone.

"Blan će biti trener PSŽ i sledeće sezone. Razočaran sam načinom na koji se on tretira. Kritike nisu fer. Možemo da osvojimo četiri domaća trofeja ove sezone. To bi bio istorijski uspeh. Blan može da ispiše istoriju, kao što je uradio kada je postao prvak sveta 1998. godine. Ako ne osvojimo sva četiri trofeja neću promeniti mišljenje", rekao je Al Kelafi, koji je uveren u osvajanje titule.

PSŽ je ove sezone osvojio francuski Superkup i Liga kup, igraće u finalu Kupa protiv drugoligaša Oksera, a izjednačen je sa Olimpik Lionom na deobi prvog mesta Lige 1, uz meč manje od rivala sa Žerlana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve