Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.04.2015.

16:29

Van Gal neće Čičarita, hoće Falkaa

Menadžer Mančester Junajteda Luj Van Gal nije zainteresovan za povratak Mekiskanca Havijera Ernandesa iz Reala, ali bi zato želeo da zadrži Radamela Falkaa.

Izvor:

Autor:

Default images

Kako prenosi "Dejli star", Van Gal je potcenjivački govorio o Čičaritu koji je "eksplodirao' na poslednje dve utakmice za Real.

"Budućnost Čičarita? Poslao sam ga u drugu ekipu do kraja sezone. Rekao sam mu isto što i Deniju Velbeku – 'Ovde si rezerva i mislim da to za tebe nije dobro'", rekao je Van Gal.

Čičarito je postigao pobednički gol za Real protiv Atletika kojim su izabranici Karla Ančelotija prošli u polufinale Lige šampiona, gde brane titulu.

Meksički napadač je posle tog meča dao još dva gola za Madriđane u pobedi od 4:2 protiv Selte.

"Kada postigneš jedan gol, kao što je on učino za Real, da li te to čini drugačijim? Ne verujem", rekao je Van Gal.

On je dodao da bi želeo da Falkao, koji igra na pozajmici iz Monaka, ostane na Old Trafordu, iako Kolumbijac nije pokazao ni delić svog raskošnog talenta otkako je došao u klub prošle sezone.

"Ne mogu isto da kažem za Falkaa, on ima kvalitete koji su neophodni da bi igrao", istakao je Van Gal.

Junajted je trenutno na četvrtom mestu u Premijer ligi sa 12 bodova manje od vodećeg Čelsija, a dva boda zaostatka za Arsenalom i Mančester Sitijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve