Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.04.2015.

16:43

Govedarica: Možemo protiv Zvezde

Trener Donjeg Srema Zoran Govedarica rekao je da se njegova ekipa neće predavati protiv Crvene zvezde u narednoj prvenstvenoj utakmici.

Izvor:

Autor:

Default images

"Zvezdi se ne preti, iako Donji Srem može da nastavi seriju dobrih rezultata. Nećemo se predavati, igraćemo pošteno i videćemo da li će to biti dovoljno za povoljan rezultat", rekao je Govedarica uoči narednog kola.

Donji Srem utakmicu sa Zvezdom čeka u dobrom raspoloženju posle serije od tri utakmice bez poraza, dok su crveno-beli nakon poslednjeg kola ostali na pet bodova zaostatka za vodećim Partizanom.

Govedarica je kazao da ne mora da znači da prevelika motivacija njegovih igrača može da bude prednost protiv Zvezde.

"Protiv Crvene zvezde i Partizana dođe do toga da igrači izgore u prevelikoj želji. Zagovornik sam toga da motivacija ne treba da postoji u profesionlanom sportu i mnogo znači kada ne treba da se radi na motivaciji", kazao je trener kluba iz Pećinaca.

On neće moći da računa na Miloša Josimova zbog suspenzije, a pored toga ima i problema sa nekoliko blaže povređenih igrača.

Govedarica je pohvalno govorio o mladom timu Crvene zvezde.

"Zvezda je napravila dobar posao izbacivanjem velikog broja mladih igrača i uspeh je ovo što je uradila sa mladim timom. Ako ostane na okupu, ta ekipa ne treba da se boji za budućnost", rekao je on.

Utakmica između Donjeg Srema i Zvezde igraće se u sredu od 16.30 na stadionu Karađorđe u Novom Sadu, u 25. kolu Superlige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve