Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 27.04.2015.

12:13

Zamparini: Koliko košta novi Mesi?

Predsednik Palerma Mauricio Zamparini uporedio je Paula Dibalu sa Lionelom Mesijem, te istakao da je PSŽ-u tražio 50 miliona evra.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Već mesecima se spekuliše gde bi sjajni Argentinac mogao da nastavi karijeru, spekulisalo se uglavom o Juventusu, ali su Parižani očigledno veoma zainteresovani.

"Dibala je novi Mesi. Ako kupite Mesija, koliko biste ga platili? 200 miliona evra? 300?", rekao je Zamparini.

On uveliko pregovara sa zainteresovanim stranama, Juventus je navodno ponudio 35 miliona evra, ali Zamparini pokušava da izvuče bolji posao sa PSŽ.

"Dibalin predstavnik je bio u Parizu, a ja sam u kontaktu s Naserom i njegovim agentom. Dibala bi bio veliko pojačanje za PSŽ. On vredi 40 miliona evra, ali tražio sam od Al Kelaifija 50 miliona evra", otkrio je Zamparini.

Dibala blistao u Seriji A ove sezone, postigao je 13 golova, ali je i prvi asistent takmičenja sa 10 nameštenih pogodaka.

S obzirom da je italijanskog porekla, selektor Italije Antonio Konte pokušava da privoli Dibalu da igra za Azure.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve