Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 27.04.2015.

10:30

Gasprom opet spasava Zvezdu

Ruski naftni gigant Gasprom produžiće saradnju sa Crvenom zvezdom i potpisati novi trogodišnji ugovor, prenose "Večernje novosti".

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images
foto: StarSport

Tako će Gasprom opet spasiti Zvezdu i omogući joj da se izbori za evropsku licencu, jer će od 13,5 miliona evra, koliko će vredeti ugovor, odmah klubu uplatiti 4,5 miliona.

Tako će crveno-belima preostati da u narednih 15 dana prikupe manje od 1,5 miliona evra kako bi ispunili sve uslove za dobijanje UEFA licence, prenose Novosti.

Da li će to učiniti kreditnim zaduživanjem ili prodajom igrača, jer postoje ponude za mladog golmana Predraga Rajkovića, odlučiće Upravni odbor.

Zvezda je u međuvremenu sve dalje od odbrane titule, šest kola pre kraja Jelen Superlige zaostaje pet bodova za najvećim rivalom Partizanom, sa kojim je remizirala 0:0 u subotu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

128 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve