Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 27.04.2015.

09:55

Mihajlović: Kvalitet je odlučio

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović istakao je posle poraza od Napolija da je odlučio veći kvalitet rivala.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Tim iz Đenove poveo je na San Paolu, ali je na kraju poražen 4:2 od direktnog rivala u borbi za Ligu šampiona.

"Nismo uspeli da zatvorimo prostor između veznog reda i odbrane, a kvalitet je na kraju odlučio. Uvek sam govorio da treba da se plašimo samo nas samih. Nažalost, karakter i iskustvo ne mogu da se kupe u marketu, ali sam uveren da će moji momci uspeti da nađu motivacije do kraja", rekao je Mihajlović.

Uprkos porazu, Mihajlovićev tim je zadržao petu poziciju koja vodi u Ligu Evrope, zahvaljujući trećem uzastopnom neuspehu Fiorentine, koja je ostala na bod iza.

"Napoli je svakako sjajna ekipa, pa kada im pokloniš tri gola sigurno nećeš izvući pozitivan rezultat. Zaslužili su pobedu pošto su igrali mnogo bolje nego mi. Oni su imali mnogo prilika za pogodak, ali mi smo definitivno učestvovali u porazu. Prišli smo utakmici dosta dobro, ali brzo smo primili drugi pogodak. Znali smo da oni imaju kvalitetan napadački potencijal. Napoli je bolji tim nego što smo mi, to ni za koga nije iznenađenje", istakao je Mihajlović.

Već u sredu Sampdorija igra sledeći meč, dočekuje Veronu u 33. kolu Serije A.

"Nažalost, nećemo imati sedam dana na raspoloaganju. I dalje smo peti na tabeli, tako da moramo da idemo meč po meč i da budemo pozitivni", zaključio je srpski trener.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve