Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.04.2015.

23:51

Keiroš ipak ostaje na klupi Irana

Portugalski trener Karlos Keiroš ipak će ostati na klupi reprezentacije Irana, uprkos tome što je pre mesec dana odlučio da napusti mesto selektora.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Photo by Mark Nolan/Getty Images

Keiroš je ranije objavio da ne želi više da vodi selekciju Irana jer se nalazi pod velikim pritiskom oko pozivanja igrača u nacionalni tim, ali i zbog sukoba oko plaćanja poreza.

Međutim, mediji u Iranu preneli su da će Keiroš voditi reprezentaciju do kraja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

On je četiri godine vodio Iran, sa kojim je bio na Svetskom prvenstvu u Brazilu, dok je ove godine eliminisan u četvrtfinalu Kupa Azije od Iraka posle penala.

Keiroš je tokom karijere bio trener lisabonskog Sportinga, Njujork Metrostarsa, Nagoje, madridskog Reala i pomoćnik u Mančester Junajtedu, a vodio je i reprezentacije Ujedinjenih Arapskih Emirata, Južne Afrike i Portugala u dva navrata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve