Nova vest
Fudbal

Subota, 25.04.2015.

21:48

Milinković: Nismo došli po bod

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je posle remija u 148. ’večitom derbiju’ protiv Crvene zvezde (0:0) da je zadovoljan ishodom.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Milinković je poručio da je njegov tim napravio značajan korak ka osvajanju titule.

"Utakmica je počela sa dosta tenzije i naravno da nisu igrači krivi za to. Bilo je teško ući u meč zbog odlaganja od 45 minuta, ali posle toga sve je proteklo u fer i korektnoj atmosferi između igrača i stručnog štaba dva tima. Partizan nije došao da osvoji bod, već da napravi nešto više. Izašli smo visoko, imali smo pritisak i veliku priliku Babovića, koju nije iskoristio. Zvezda je bila bolja početkom drugog dela, Parker je imao odličnu šansu, ali smo posle toga mi preuzeli kontrolu. Zadovoljan sam ostvarenim, iako smo mogli više", rekao je Milinković na konferenciji za medije posle utakmice.

Milinković je istakao da će ’crno-beli’ uraditi sve da u nastavku šampionata zadrže pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

"Želimo titulu i učinićemo sve da dođemo do nje. Sada imamo bolji međusobni skor, što me posebno raduje. Partizan večeras nije išao na bod, ali i nije igrao bez špica jer je Grbić već bio na toj poziciji prethodnih godina. Hteli smo da iskoristimo njegovu brzinu, kao i to što je već bio strelac na ovom stadionu", dodao je trener Partizana.

Prema njegovim rečima ekipa se nije osećala prijatno u trenucima kada se dogodio incident zbog tuče na tribinama

"Nije bilo prijatno i lako. Sve smo uradili, ušli u ritam utakmice, a posle je morala da se odloži. Neka da bog da se više to ne ponovi, jesam za rivalstvo, ali ne za ovakvo", zaključio je Milinković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve