Nova vest
Fudbal

Subota, 25.04.2015.

21:08

Milojević: Bitna pobeda u KG

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da je zadovoljan jer je njegov tim ostvario pobedu na gostovanju protiv Radničkog iz Kragujevca (1:0).

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

"Ovo je jako bitna pobeda, igrali smo protiv ekipe, koja je bez obzira na sve probleme, izuzetno dobra, organizovana, poletna i igra veoma hrabro. Očekivali smo da posle prvog, odmah postignemo i drugi gol i tako rešimo meč, ali nismo uspeli", rekao je Milojević Tanjugu.

Jedini gol na meču postigao je Zoran Rendulić u 49. minutu, a ekipa sa Banovog brda mogla je i ubedljivije da savlada Kragujvčane.

"Bili smo bolji svih 90 minuta, imali dosta šansi, samo jednu iskoristili, ali nedostajao nam je krajnji pas. Ipak, ishod utakmice nije dolazio u pitanje", rekao je Milojević.

Čukarički je ovom pobedom prišao na samo četiri boda zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu, koja u 24. kolu dočekuje Partizan.

"Ne razmišljamo o plasmanu na tabeli i ekipama ispred nas, gledamo u svoje dvorište. Bitno je da se odmorimo, vidimo kakva je situacija sa igračima i što bolje se spremimo za naredni meč protiv OFK Beograda", poručio je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve