Nova vest
Fudbal

Petak, 24.04.2015.

23:20

Novi obrt u slučaju Mijailović

Arbitražni sud Fudbalskog saveza Srbije doneće konačnu odluku o tužbi koju je Nikola Mijailović podneo protiv Crvene zvezde tek 11. maja.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

U petak je više od dva sata trajala rasprava u tom sporu, a odluka je zbog specifičnosti slučaja i novih detalja prolongirana.

Mijailović je tužio Zvezdu zbog velikih dugovanja i neisplaćenih zarada, ali je rasprava već dva puta bila odlagana.

U međuvremenu, u tih mesec dana, Zvezda je pokrenula dva nova disciplinska postupka u klubu protiv Mijailovića – zbog uvreda iznetih prema jednom od čelnika kluba i zbog dolaska na stadion i treniranja pod suspenzijom.

Zvezda je zbog toga Arbitražnom sudu podnela kontratužbu protiv Mijailovića sa zahtevom za raskid ugovora.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je, inače, pre dva meseca presudila u korist Mijailovića u sporu sa Zvezdom i naložila da se on vrati u redove ‘crveno-belih’. Međutim, iz Ljutice Bogdana su poručili da Mijailović više nije član Zvezde i da se to neće promeniti, a iz pravne službe kluba su poručili da slučaj treba da reši Arbitražni sud, koji je u petak odložio svoju odluku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve