Nova vest
Fudbal

Petak, 24.04.2015.

20:19

Suares lagao suprugu o ugrizu

Supruga Luisa Suaresa rekla je da je urugvajski fudbaler negirao da je ugrizao Italijan Đorđa Kjelinija na Svetskom prvenstvu kada ga je pitala o tom incidentu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Napadač Barselone je zbog tog incidenta bio suspendovan na četiri meseca, ali je Sofija Balbi, Suaresova supruga, u intervjuu za Kanal 10 rekla da je u prvom trenutku on odbijao da prizna šta se tačno desilo.

Rekao mi je da nije to uradio. U to je sam bio ubeđen, a ja sam čak počela da verujem u to”, rekla je Sofija, “Ali, na televiziji i radiju su svi pričali samo o ugrizu i posle deset dana kako smo bili sami, rekao mi je istinu”.

Sofija je otkrila da je imala osećaj da sve što se desilo tog dana neće izaći na dobro.

Tog dana, kada je igrana utakmica, pozvala sam ga i pitala šta je uradio. Odgovorio je: ‘Šta’. Isto se desilo u Engleskoj i insitirala sam da mi kaže, a on je odgovorio: ‘Nisam uradio ništa’. Zar nisi srećna što je Urugvaj prošao dalje? Bila sam srećna što su prošli, ali i tužna jer sam znala šta nas čeka. Nisam znala šta će se tačno desiti, ali sam znala da neće biti dobro. Morate da platite cenu uvek”, naglasila je Sofija.

I sam Suares se u intervjuu za istu televiziju dotakao iste teme i naglasio je da jednostavno nije želeo da prizna sebi šta je uradio.

Nisam tražio oproštaj istog trenutka jer nisam želeo da verujem da se to desilo. Prošlo je nekoliko dana jer nisam želeo da verujem u to. Bio sam u Urugvaju, otišao sam tamo posle Mundijala, i ljudi su mi dolazili na vrata. Bio sam zahvalan na podršci, ali sam želeo da bodrim svoje saigrače na terenu. Četiri godine sam davao sve od sebe da bih bio tamo i svojom krivicom, jednom greškom, sve to je bilo zaboravljeno. Način na koji sam tertian je bio okrutan. Kao da sam kriminalac i to je bolelo”, istakao je Suares.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve