Nova vest
Fudbal

Petak, 24.04.2015.

16:57

Milojević: Pametno do nova tri boda

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da će njegovi fudbaleri morati da igraju pametno i disciplinovano ako žele da pobede kragujevački Radnički 1923.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

"Imamo protivnika koji je u nezavidnoj situaciji, ali bez obzira na probleme, to ne pokazuje na terenu. Neće nas zavarati njihova pozicija, apsolutno ih poštujemo. Moraćemo da odigramo pametno, mudro i disciplinovano", rekao je Milojević.

Čukarički će gostovati Radničkom u 24. kolu Super lige. Beogradski klub je treći na tabeli sa 44 boda, dok je protivnik poslednji sa 15.

Milojević zbog žutih kartona neće moći da računa na Obenga Regana, dok je Lukas Pjasentin povredjen. Ostali će biti spremni.

"Ulazimo u foto-finiš ili ciljnu ravninu prvenstva. U ovih mesec dana treba da se naplati rad tokom cele godine. Najvažnije je da imam sve igrače na okupu i da su zdravi. Molim se Bogu da nemam zdravstvena iskakaknja", kazao je Milojević.

Fudbaler Čukaričkog Ivan Todorović rekao je da njegova ekipa može do tri boda u Kragujevcu.

"Idemo u Kragujevac da osvojimo veoma važna tri boda kako bismo zadržali poziciju. Svejedno nam je da li igramo kod kuće ili na strani. Možda nam ipak malo više odgovara na strani, jer ekipe kod kuće malo više hoće da napadaju", rekao je Todorović.

Utakmica će se igrati u subotu od 16 časova u Kragujevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve