Nova vest
Fudbal

Petak, 24.04.2015.

10:04

Skols: Azar mora da bude sebičniji

Nekadašnji fudbaler Mančester Junajteda Pol Skols smatra da Eden Azar mora da bude sebičniji ako želi da ga svrstavaju u istu grupu sa Ronaldom i Mesijem.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Beta/AP

“Pitam se da li Azar ima tu glad za postizanjem golova kao što je imaju Ronaldo, Mesi ili Suares. To su igrači koji imaju neutaživ apetit za golovima, nezaustavljivi su. Azar mi deluje kao relativno nežna duša, neko ko je srećan kada prođe nekoliko rivala i posluži saigrača na tanjiru“, napisao je Skols u kolumni za Independent.

“To čini veoma dobro i ne sumnjam da će dobiti nagradu za igrača sezone u Premijer lige. Nije lako igrati kako on igra, i to pod pritiskom da daje golove i namešta ih, bio je veliki deo Čelsijevog uspeha. Ali u ovom modernom dobu, ako želi da izazove Mesija i Ronalda, onda će morati da dokaže da im njihovu ogromnu želju za postizanjem golova“, dodao je Skols.

Osim Azara, kandidati za igrača sezone jesu Hari Kejn, David de Hea, Aleksis Sančes, Dijego Kosta i Filip Kutinjo.

“Moj glas išao bi Azaru. Volim napadački orijentisane fudbalera, a Azar je u tom pogledu bio najbolji“, zaključio je Skols.

Belgijanac je ove sezone postigao 16 golova u svim takmičenjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve