Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.04.2015.

13:20

Henderson potpisao novi ugovor

Fudbalski klub Liverpul potvrdio je da je Džordan Henderson potpisao novi ugovor sa ’Redsima’, bez iznošenja više detalja.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Jon Super

Henderson bi trebalo da nasledi Stivena Džerarda na mestu kapitena Liverpula naredna sezone, a poslednjih nedelja se spekulisalo da je za njegove usluge zainteresovan Čelsi.

Međutim, engleski fudbaler je potpisao višegodišnji ugovor sa Liverpul, navodno vredan 100.000 funti nedeljno.

Presrećan sam što je dogovor konačno postignut. Razgovarali smo već duže vreme, a sjajna je vest što mogu da posvetim svoju budućnost ovom klubu. Mislim da je pravo vreme da gledamo napred, u budućnost, sa timom koji imamo, menadžerom, veličinom kluba i navijačima. Zaista mislim da tokom narednih nekoliko godina možemo da se borimo i počnemo sa osvajanjem trofeja“, naglasio je Henderson.

24-godišnji Henderson je profesionalnu karijeru počeo u Sanderlendu, tokom jedne polusezone je bio na pozajmici u Koventriju, a u Liverpulu je od 2011. godine. U dresu ’Redsa’ do sada je odigrao blizu 150 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve