Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.04.2015.

09:14

Benites: Na pobedu i u revanšu

Trener Napolija Rafael Benites rekao je da njegova ekipa poštuje Volfsburg i da će ići na pobedu u revanš utakmici četvrtfinala Lige Evropa.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Salvatore Laporta

Fudbaleri Napolija od 21.05 na svom terenu igraju protiv Volfsburga, revanš utakmicu četvrtfinala Lige Evropa. U prvom meču prošlog četvrtka italijanski klub pobedio je sa 4:1.

"Znamo da Volfsburg ima veoma dobru ekipu. Moramo da radimo ono što smo radili u prvoj utakmici - da postižemo golove, da bi nam bilo lakše da kontrolišemo meč. Poštujemo nemački tim, jaki su na svakom delu terena", rekao je Benites.

Benites je najavio da će promeniti tim u odnosu na prvu utakmicu.

"Još ne znam koje igrače ću izabrati. Kristijan Mađio će propustiti duel, a mogao je da bude u prvom timu. Moramo da procenimo
situaciju. Uvek idemo na pobedu, čeka nas novi izazov, želimo da prikažemo dobru igru i ostvarimo dobar rezultat bez obzira na prednost iz prve utakmice
", rekao je Benites.

Španski trener naveo je da Napoli želi da napreduje, dođe do Lige šampiona i osvaja trofeje.

"Predsednik Aurelio De Laurentis je obavio dobar posao, a sledeći korak je da smislimo kako da napredujemo i dovedemo klub na nivo velikih evropskih, kao što su Barselona i Bajern iz Minhena. Navijači žele pobede i moramo da vidimo da li stalno možemo da budemo na nivou potrebnim za borbu za skudeto i trofeje", jasan je Španac.

U ostalim revanš utakmicama četvrtfinala Lige Evropa igraju još Dnjepar – Klub Briž (0:0), Fiorentina – Dinamo Kijev (1:1) i Zenit iz Sankt Peterburg – Sevilja (1:2).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve