Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.04.2015.

21:44

'Zuba' se ipak vraća na teren?

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Luis Nazario Ronaldo da Lima i dalje se nada da bi mogao da se vrati na teren.

Izvor:

Autor:

Default images
BETA/AP PHOTO/DUSAN VRANIC, FILE

'Il Fenomeno', koji je pre četiri godini završio igračku karijeru, najavio je još u januaru da će se vratiti na teren, što je u međuvremenu demantovao, ali izgleda da i dalje za tako nešto ima šanse.

"Ako Fort Lauderdejl uđe u plej-of mogao bih da pokušam da se vratim na teren i zaigram, ali ću morati da treniram iz sve snage – pošto je moje vreme prošlo", rekao je Ronaldo.

Osvajač Mundijala 1994. i 2002. godine je jedan od suvlasnika ekipe koja se takmiči u NASL, drugoj ligi Sjedinjenih Američkih Država.

O bivšem napadaču Gemija, PSV; Barsleone, Intera, Reala iz Madrida, Milana i Korintijansa, koji je postigao 62 gola na 98 nastupa za Brazil i osvojio gotovo sve trofeje iz sveta fudbala, saznajte više u našoj temi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve