Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.04.2015.

16:51

Teves: Želim da mislim samo na Juve

Napadač Juventusa Karlos Teves demantovao je pisanje svetskih medija da će uskoro napustiti torinski klub i preći u Boku Juniors.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/AP Photo/ Massimo Pinca

"Previše se priča o meni, a ja želim da mislim samo na Juventus. Nalazimo se u izvanrednoj formi i nije u redu da se govori samo o nastavku moje karijere. Nisam odredio krajnji rok i navijači će prvi saznati kada budem doneo odluku", rekao je Teves.

Njemu ugovor sa Juventusom ističe u junu 2016. godina, a predsednik Boke Danijele Angeliči nedavno je izjavio da bi argentinski fudbaler mogao i ranije da se vrati u matični klub.

"Obećao sam prijateljima, a ja moju reč uvek ispunim. Ipak, nije tačno to što priča predsednik Boke. Fokusiran sam isključivo na Juventus", rekao je Teves.

On je za klub iz Buenos Ajresa igrao od 2001. do 2005. godine, potom je nastupao za Korintijans, Vest Hem i gradske rivale iz Mančestera, Junajted i Siti.

Iskusni Argentinac ove sezone odigrao je 39 utakmica i postigao 27 golova, od čega 18 u Serija A.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve