Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.04.2015.

15:06

"Liverpul bez Džerarda nije isti"

Fudbaler Slovačke Martin Škrtel rekao je da Liverpul više neće biti isti klub nakon što na kraju sezone kapiten Stiven Džerard napusti ’Enfild’.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/AP Photo/Jon Super

Džerard će na leto preći u Los Anđeles Galaksi, pošto je odlučio da posle 17 godina ne produži ugovor sa Liverpulom.

"Toliko godina je proveo u klubu i kad kažeš Liverpul, misliš na Džerarda. Naredna sezona će biti drugačija, bez njega Liverpul više neće biti isti klub. Međutim, moramo da poštujemo njegovu odluku i želimo mu puno sreće u nastavku karijere", rekao je Škrtel.

On je dodao da će menadžer Brendan Rodžers imati težak zadatak da pronađe zamenu za Džerarda.

"Stiven je i dalje jedan od najboljih fudbalera na svetu. Imamo nekoliko igrača, koji mogu da ga naslede, ali biće teško. Pokušaćemo da im pomognemo i funkcionišemo kao tim", poručio je Škrtel.

Džerard je do sada za Liverpul odigrao 704 utakmice i postigao 183 gola, osvojio je Ligu šampiona, Kup UEFA, dva puta Liga kup Engleske i tri trofeja FA kupa. Postao je ljubimac navijača i simbol tima, iako nikada nije podigao pehar Premijer lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve