Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.04.2015.

11:44

Venger: A sada da osvojimo FA Kup

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da će njegova ekipa uraditi sve kako bi odbranila trofej u FA Kupu.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Beta/AP Photo

Tobdžije su u polufinalu savladale Reding sa 2:1, a za trofej će se boriti sa boljim iz duela Aston Vile i Liverpula koji se sastaju od 16 časova.

"Kada ste u finalu možete da pobedite i naravno želite da pobedite. Hajde da se pripremimo dobro, završimo prvenstvo dobro i vratimo se na Vembli da uradimo sve što možemo da pobedimo."

"Svi želimo da osvajamo trofeje, ali videli smo da je teško doći do njih. Sve što želite je stav i privrženost kako bi navijači bili zadovoljni", rekao je francuski stručnjak.

Arsenal se uz mnogo sreće provukao na Vembliju protiv drugoligaša Redinga, savladavši ga tek posle produžetaka.

"Bilo je teško. Oni su se dobro branili, ni nismo uspeli da pronađemo ritam, a oni su bili jaki u izazovu.Iznenadili su nas i nismo mogli da postignemo drugi gol. Oni su imali priliku života i nisu odustajali do kraja. Počeli smo slabo, ali smo dominirali u prvom poluvremenu, pa su oni odlučili da budu agresivniji u nastavku i mi smo iznenada počeli da gubimo lopte koje nismo u prvih 45 minuta. Na kraju smo imali i sreće jer je njhov golman napravio grešku, razumem da je zbog toga uzrujan, ali on je držao svoj tim u igri dosta vremena", rekao je Venger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve