Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.04.2015.

10:08

Ronaldo: Voleo bih da igram sa CR7

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo, rekao je, da kada bi se vratio fudbalu, voleo bi da igra zajedno sa Kristijanom Ronaldom.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Photo by Andreas Rentz/Bongarts/Getty Images

"Il Fenomeno" je vlasnik jednog dela akcja američkog kluba Fort Lauderdejla, a krajem godine mediji su pisali o tome da bi on mogao da se vrati fudbalu kako bi promovisao taj klub.

"Kada bi Fort Lauderdejl je izborio plej of, mogao bih ponovo da zaigram, ali bih morao naporno da treniram. Ali moje vreme je prošlo."

"Kada bih mogao da igram negde danas, voleo bih da igram zajedno sa Kristijanom Ronaldom. To nije moguće, ali bi bilo spektakularno."

Često se polemiše o tome ko je bolji igrač Kristijano Ronaldo ili Lionel Mesi, a Brazilac nije izdvojio nijednog, već je rekao da uživa dok gleda njihove partije.

"Lepo je videti ih kako igraju i postižu golove, volim obojicu da gledam", rekao je Ronaldo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve