Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.04.2015.

22:05

U Bajernu ljuti zbog povrede Alabe

Levom beku Bajerna Davidu Alabi stradalo je koleno na utakmici sa BiH u Beču, pa on verovatno neće moći da igra do kraja sezone.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/AP Photo/Ronald Zak

Alaba je stradao nakon jednog bezazlenog starta i nezgodnog pada u prvom poluvremenu, ali se ispostavilo da je povreda teže prirode.

Utakmica je završena nerešeno 1:1, a igrač Bavaraca odigrao je samo prvih 45 minuta. Lekari Bajerna obavili su detaljni pregled koji je pokazao kidanje ligamenata kolena, ali na sreću nije prednji ukršteni.

U klubu su navodno vrlo ljuti jer im se jedan od važnijih igrača povredio baš na prijateljskoj utakmici, a u subotu, 4. aprila igra se najveći nemački derbi – Bajern u Dortmundu gostuje posrnuloj Borusiji.

Trener Bajerna Pep Gvardiola nadao se kako će na raspolaganju imati najjači sastav, ali su osim Austrijanca neizvesni još Arjen Roben i Havi Martines.

Drugi razlog nezadovoljstva u Bajernovim redovima je i činjenica kako je za Alabu interes pokazao Real Madrid – ’kraljevski klub’ je navodno spreman da plati traženih 35 miliona evra odštete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve