Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.04.2015.

18:29

Akinfejev: Došao bih u Podgoricu

Golman reprezentacije Rusije Igor Akinfejev rekao je da ništa ne zamera Crnogorcima posle incidenta na utakmici dva nacionalna tima prošlog petka u Podgorici.

Izvor:

Autor:

Default images
YTSS

"Osećam se mnogo bolje. Naravno, bila je to neprijatna siruacija, ali nije se desilo ništa strašno, moramo ići napred. Ta epizoda je prošla i prisećati se prošlosti nema nikakvog smisla", kazao je Akinfejev, a prenosi "Lajfnjuz".

Meč G grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope prekinut je već u prvom minutu pošto je Akinfejev pogođen sa tribina bakljom u glavu i morao je da bude prebačen u bolnicu, gde su mu dijagnostifikovane opekotine na vratu i blaži potres mozga.

Dvadesetosmogodišnji čuvar mreže naveo je kako je reprezentativcima Crne Gore rekao da nemaju nikakve obaveze prema njemu, ili bilo kome drugom.

"Kada su mi u bolnici potvrdili da nema opasnosti po moje zdravlje odmah sam odlučio da letim u Moskvu. Osećao sam blagu nelagodnost, povrede su još bile sveže i samo mi se spavalo. Međutim, ako budem pozvan u reprezentaciju, otići ću u Podgoricu, uprkos incidentu", poručio je Akinfejev.

Utakmica između Crne Gore i Rusije definitivno je prekinuta u 67. minutu pošto je ruskim reprezentativac Kombarov pogođen tvrdim predmetom sa tribina, što je bio drugi ispad domaćih navijača.

Susret je prekinut pri rezultatu 0:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve