Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.04.2015.

11:13

Mesija i dalje muči stopalo

Fudbaler Barselone Lionel Mesi propustio je prijateljsku utakmicu između Argentine i Ekvadora zbog velikog bola u stopalu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Nick Wass

Selektor Argentine Herardo Martino je pred sam susret odlučio da Mesi propusti duel, koji je Argentina dobila sa 2:1 u Nju Džersiju, jer zbog bola zvezda Barselone nije mogla ni da obuje kopačke.

Čekali smo Mesija do kraja, ali nije mogao da igra. Bilo mu je teško da obuje kopačku, stopalo ga mnogo boli. Izvinjavam se svima koji su došli ovde u želji da vide baš njega“, rekao je Martino.

Mesi vuče povredu još od duela sa Mančester Sitijem u Ligi šampiona. Ipak, odigrao je svih 90 minuta ’El klasika’ sa Realom i trenirao je normalno sa selekcijom Argentine u Sjedinjenim Državama, ali je propustio duel sa El Salvadorom.

Barselona naredni meč igra u nedelju, na gostovanju Selti, a taj duel dočekuje sa četiri boda prednosti u odnosu na Real na čelu Primere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve