Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.03.2015.

15:57

Orlandić: Svaki gol za Zvezdu bitan

Napadač Crvene zvezde Petar Orlandić rekao je da želi da pomogne ekipi da osvaja bodove i dodao da se nada da će već protiv Novog Pazara dobiti šansu.

Izvor:

Autor:

Default images
crvenazvezdafk.com

"Na tri prijateljske utakmice sam postigao osam golova. To je lep podatak, ali opet, to su prijateljski susreti. Nadam se da ću već protiv Novog Pazara dobiti šansu, jer želim da doprinesem ekipi i na zvaničnim utakmicama. Svaki gol je za Zvezdu bitan, ali bitniji su bodovi i želim da pomognem ekipi da ih osvoji", rekao je Orlandić za sajt kluba.

Fudbaleri Zvezde su u prijateljskom meču pobedili OFK Bor sa 4:0, a sva četiri gola postigao je upravo Orlandić.

"Dobro sam ušao u utakmicu, maltene kao da je za bodove. Već sam rekao da je meni svaka utakmica bitna, čak i one prijateljske, i uvek gledam da se nametnem treneru i ostvarim neki učinak. Slušala me je lopta, pored četiri gola imao sam i stativu, sve u svemu, moram biti zadovoljan svojim nastupom", kazao je Orlandić.

Crveno-beli su drugi na tabeli Superlige Srbije sa 45 osvojenih bodova, dva manje od prvoplasiranog Partizana.

U 21. kolu domaćeg šampionata, Zvezda predstojećeg vikenda gostuje Novom Pazaru, dok Partizan dočekuje kragujevaćki Radnički.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve