Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.03.2015.

10:15

PL: Di Marijin dres najprodavaniji

Dres fudbalera Mančester Junajteda Anhela Di Marije najprodavaniji je u Premijer ligi, što pokazuje da je popularniji među navijačima, nego kod svog trenera.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Jon Super

Argentinski fudbaler je prošlog leta stigao na “Old Traford”, ali nikako nije uspeo da se izbori za stalno mesto među startnih 11.

Uprkos tome, navijači ‘Crvenih đavola’ su kupovinom dresova pokazali šta misle o Di Mariji.

Lanac sportskih prodavnica “Sports Dajrekt” otkrio je da navijači najviše traže Di Marijino prezime na replikama dresova. Tačnije, skoro svaki deseti traži upravo dres argentinskog internacionalca, a od svih prodatih 9,59 odsto su upravo njegovi.

Taj lanac, inače, prodaje dresove Arsenala, Aston Vile, Čelsija, Liverpula, Mančester Junajteda, Mančester Sitija, Totenhema i Njukasla.

Iza Di Marije našao se fudbaler Arsenala Aleksis Sančes, čiji dresovi čine 3,8 odsto svih prodatih, a sledi napadač Čelsija Dijego Kosta sa 2,3 odsto. Golman Junajteda David de Hea je četvrti na listi, sa 2,16 odsto prodatih dresova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve