Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.03.2015.

23:23

Milunović prvi obradovao Dodića

Mlada reprezentacija Srbije pobedila je u gostima Italiju minimalnim rezultatom, u prijateljskoj utakmici odigranoj u Beneventu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Srbija je slavila sa 1:0 što je ujedno i prvi trijumf novog selektora Milana Dodića, koji je pre nekoliko meseci zamenio Radovana Ćurčića.

Jedini gol na meču postigao je povratnik u nacionalni tim Luka Milunović, u 60. minutu, na asitenciju Gorana Čaušića.

‘Orlići’ su uspeli da zaborave poraz od Švedske od pre nekoliko dana, a pomoć su imali i sa druge strane, pošto je Berardi u prvom minutu drugog poluvremena dobio drugi žuti karton.

Na Evropskom prvenstvu (EP), koje će biti odigrano od 17. do 30. juna, rivali "orlića" u grupi biće Česi, Danci i Nemci, a plasman u polufinale obezbediće plasman na Olimpijske igre u Riju za najbolje četiri selekcije.

Italija – Srbija 0:1
(Milunović 60)
Italija: Bardi (Leali) – Biragi (Zapakosta), Bazeli (Krišeti), Sturaro (Kataldi), Trota (Beloti) – Verdi (Batokio), Sabeli (Longo), Rugani, Benazi (Molina) – Berardi, Romanjoli
Srbija: Dmitrović – Stojković, Ćirković (od 77. min Lazić), Pantić, Nemanja Petrović – Kovačević, Brašanac (od 86. min Ivanić), Jojić (od 76. min Đurđević), Čaušić – Pešić, Milunović (od 68. min Sl. Srnić)

Mlada reprezentacija Srbije će sve utakmice igrati u Pragu po sledećem rasporedu:
17. juna Nemačka – Srbija (20.45)
20. juna Srbija – Češka (18.00)
23. juna Danska – Srbija (20.45)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve