Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.03.2015.

15:00

Ljajić: Nije hrabrost problem

Srpski fudbaler Adem Ljajić rekao je da će reprezentacija njegove zemlje morati sa više samopouzdanja i odgovornosti da pristupa narednim utakmicama.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Nadam se da ćemo sa više samopouzdanja i odgovornosti moći da pravimo bolje rezultate ubuduće", rekao je Ljajić novinarima u Lisabonu.

Srbija je u nedelju izgubila na gostovanju od Portugala sa 2:1 u čevrtom kolu Grupe I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i tako umanjila šanse za plasman na kontinentalni šampionat.

"Ima još šansi da prodjemo na EP i borićemo se sve dok ih bude, davaćemo svoj maksimum. Svaka sledeća utakmica je najvažnija, sada moramo da probamo da pobedimo Dansku i mislim da će sve biti lakše ako to uradimo", kazao je Ljajić.

Ovaj fudbaler Rome je ocenio da je Srbija dobro igrala protiv Portugala, uprkos porazu.

"Mislim da smo odigrali dobro protiv kvalitetnog protivnika, čiji su igrači na vrhunskom nivou i mogu da naprave problem i iz polušanse. Bilo je stvari koje ćemo morati da popravimo i nadam se da ćemo to i uraditi", naveo je on.

Ljajić je rekao da srpskom nacionalnom timu nije falilo hrabrosti na stadionu Luž u Lisabonu.

"Lično, mislim da to nije problem. Možda u ovoj utakmici, nije lako kada igraš protiv Portugala. Bili smo im težak protivnik, dobro smo odigrali. Bilo je grešaka, ali ne onih koje ne mogu da se isprave", rekao je Ljajić.

Po njegovim rečima, Srbiji je nedostajala kreativnost u prvom poluvremenu, dok je u drugom bila bolja od protivnika.

"Nedostajalo je kreativnosti u prvom poluvremenu, u drugom je bila veća volja i želja i bili smo bolji od njih, ali smo primili gol iz kontranapada. Nismo iskoristili svoje šanse i nadam se da ćemo to raditi u narednim utakmicama", rekao je Ljajić.

Srbija će naredni kvalifikacioni susret igrati 13. juna protiv Danske u Kopenhagenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve