Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.03.2015.

13:00

Matić: Ne predajemo se – do kraja

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić ocenio je posle meča u Lisabonu da bi igra u drugom poluvremenu trebalo da bude model za nastupe u budućnosti.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

"Naravno da niko nije zadovoljan posle poraza. Odigrali smo loše prvo poluvreme i tako nešto ne bi smelo da nam se ponovi. Međutim, u nastavku je bilo mnogo bolje, smatram da bi izdanje iz tog dela meča trebalo da bude model kako treba igrati u budućnosti", izjavio je Matić.

Izabranici selektora Radovana Ćurčića izgubili su od Portugala rezultatom 2:1, a oba gola primili su posle nesmotrenih grešaka odbrambene linije ekipe.

Prvotimac londonskog Čelsija veruje da Srbija ni posle novog poraza nije izgubila šanse da se plasira na Evropsko prvenstvo sledeće godine u Francuskoj.

"Situacija je teška, ali ima još da se igra. Borićemo se dokle god postoje šanse", poručio je Matić.

Radosav Petrović smatra da je nacionalni tim nesrećno prokockao remi.

"Zaslužili smo bod, ali kažnjeni smo zbog sopstvenih grešaka. Ipak, još smo živi, verujem da nismo otpisani. Borićemo se do kraja, dok ima šansi da odemo na EP", rekao je Petrović.

Dušan Basta takođe smatra da Srbija još može do trećeg mesta u I grupi, bez obzira što ima samo jedan bod.

"Portugal je za nijansu bio bolji. Šteta što smo drugi gol primili brzo posle izjednačenja, snosim deo krivice. Ipak, ima još da se igra, borićemo se do kraja, verujem da nisu izgubljene sve šanse", zaključio je Basta.

U narednoj utakmici Srbija igra 13. juna u Kopenhagenu protiv domaćina Danske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve