Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.03.2015.

10:51

Isko: Poređenja s Inijestom zamorna

Vezista Real Madrida Isko rekao je da mu je konstantno poređenje sa Andreasom Inijestom postaje zamorno, iako je ponosan zbog povezivanja sa legendom Španije.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP

"Velika je čast to što me ljudi porede sa Inijestom, pogotovo zbog svega što je ostvario i postigao u karijeri. Ipak, kao što sam već rekao, ne volim takva poređenja. Andres je Andres, a ja sam Isko. Drugačija sam osoba i drugačiji igrač. Želim da ostavim svoj trag u istoriji, kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou", jasan je Isko.

Reprezentativac Španije je u nedavnom duelu sa Ukrajinom, u kvalifikacijama za EURO 2016, po prvi put zaigrao zajedno sa legendom Barselone, a ocena medija i javnosti je da njih dvojica mogu da funkcionišu zajedno.

"Slažem se veoma dobro Inijestom, što i nije preterano teško kada je on u pitanju, kao i sa ostalim saigračima iz nacionalnog tima", dodao je Isko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve