Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.03.2015.

09:40

Suares: Samo Liverpul i niko drugi

Napadač Barselone Luis Suares ne odbacuje mogućnost da se jednog dana vrati u Liverpul, istakavši ga kao jedini klub za koji bi igrao u Premijer ligi.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

"NIkada ne znate šta donosi sutra kada je fudbal u pitanju, ali ako ikada u budućnosti budem igrao u Engleskoj ponovo – to će biti isključivo u dresu Liverpula i u nijednom drugom", jasan je Suares.

Fantastični Ugruvajac je prošlog leta napustio Enflid, na kom je odigrao 133 meča i postigao 82 gola, a sada je bio učesnik humanitarnog meča – koji je ujedno bio organizovan i u čast Stivena Džerarda.

"Osećao sam se odlično. Kada sam pre četiri sezone stigao u Liverpul, držao sam sebi palčeve da zaigram zajedno sa Fernandom Toresom u špicu, ali je on samo tri dana kasnije otišao", dodao je Suares, kome se ovoga puta ispunila želja da zaigra sa 'El Ninjom'.

"Bio je ovo sjajan dan za sve igrače koji su se našli na meču, ali za Fernanda i mene je ovo bila dobra prilika da zaigramo zajedno".
 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve