Nova vest
Fudbal

Nedelja, 29.03.2015.

12:28

Falkao: Ništa Juve, samo Junajted

Napadač Mančester Junajteda Radamel Falkao odbacio je navode da će preći u Juventus, rekavši da je koncentrisan isključivo na 'Crvene đavole'.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Jon Super, File

Dvadesetdevetogodišnji Kolumbijac stigao je na Old Traford na početku godine na jednogodišnju pozajmicu, sa mogućnošću da Junajted na kraju sezone otkupi njegov ugovor, a ceo posao koštao bi dvadesetostrukog prvaka Engleske 60 miliona funti.

Međutim, veliko je pitanje da li će do toga doći jer je 'El Tigre' postigao samo četiri gola na 19 mečeva ove sezone, a često nije ni dobio šansu od Luja van Gala u kontinuitetu. U međuvremenu, Falkao je postigao dva gola za Kolumbiju u prijateljskom duelu sa Bahreinom.

"Juventus me traži? Oni mnogo pričaju, ali sada sam 100 odsto fokusiran na Mančester Junajted", rekao je Falkao i dodao da ključni mečevi tek slede, "Do kraja sezone ostalo je nekoliko izuzetno važnih mečeva i nadam se da će se celokupna situacija promeniti".

Ekipa sa Old Traforda, koja se trenutno nalazi na četvrom mestu Premijer lige sa pet bodova više od Liverpula, 12. aprila igra gradski derbi protiv Sitija, pre toga je očekuje duel sa Aston Vilom takođe kod kuće, a zatim gostuje Evertonu i lideru Čelsiju. U pretposlednjem kolu Junajted dočekuje Arsenal, koji im trenutno beži samo bod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve