Nova vest
Fudbal

Subota, 28.03.2015.

20:33

Kovač nije zadovoljan posle 5:1

Selektor Hrvatske Niko Kovač nije zadovoljan onim što je video od svojih igrača u subotu, iako su razbili Norvešku 5:1.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Hrvati su lako nadigrali trećeplasirani tim grupe i ostvarili četvrtu pobedu na pet mečeva u grupi H, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016.

"Rekao sam igračima da želim visoki presing i brz gol. Ništa od toga se nije dogodilo. Nismo bili sto odsto unutra. Sve je OK, postigli smo pet golova, ali sam se propisno nervirao. Ne želim više da gledam ovakvu reprezentaciju", rekao je Kovač.

Hrvati su poveli posle 30 minuta igre golom Brozovića sa 25 metara, na 2:0 duplirao je Perišić na sličan način u osmom minutu drugog dela, u 65. je treći gol postigao Olić, a poslednja dva su "pala" u završnici preko Šildenfelda i Pranjića, sa igračem manje na terenu.

"Nismo odigrali ništa što smo se dogovorili. Rekao sam igračima da želim visoki presing i brzi gol... Ništa od toga se nije dogodilo. Nismo bili sto odsto unutra... Ma nervirao sam se. Popiću koju čašu vina da se malo smirim...", rekao je nervozni Kovač.

Hrvatska ima dva boda više od Italije, koja gostuje Bugarskoj od 20:45, a u sledećem kolu dočekuje upravo "Azure", u meču koji će odlučiti ko će biti prvi u grupi H.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve